Savremena Poslovna Obrada d.o.o.

Savpo je porodična firma sa preko dve decenije dugom tradicijom. Naša osnovna delatnost je offset štampa, a za 22 godine postojanja štamparija Savpo na tržištu je postala poznata po inovacijama kojima svake godine nastoji da zadrži svoje kupce.

Štamparija Savpo nudi mogućnost kompletnog grafičkog dizajna, izradu ploča na CTP uređaju kao I štampu na offset mašinama vrhunskog kvaliteta I najsavremenije tehnologije. Savpo u procesu proizvodnje  poštuje zahteve ISO standard 9001, standard najvišeg kvaliteta.

U koraku sa vremenom, poštujući zahteve svojih korisnika, Savpo je proširivao svoju delatnost. Danas u veleprodaji Savpo možete pored  našeg štampanog programa naći I kompletan asortiman školskog pribora I kancelarijskog materijala renomiranih evropskih proizvođača.

Savpo je postao i ekskluzivan uvoznik  nekoliko brendova koji su po svom kvalitetu već godinama poznati širome Evrope, a to su proizvođač pisaćeg pribora I kancelarijskog materijala ICO, proizvođači bušača I heft mašina Sax I Boxer, kao I veliki proizvođač školskog pribora Creative kids. U našim maloprodajnim objektima se nalazi sve što Vam je potrebno za Vašu kancelariju, Vašeg školarca a tu je I veliki izbor gift programa, knjiga  kao I igračaka za najmlađe.

Za svaku Vašu priliku, za sve aktuelne događaje Savpo je tu da svojim izuzetnim asortimanom robe odgovori na svaku Vašu potrebu.Misija

Naša misija je da postavimo visoke standarde u izradi štampanog materijala.

Vizija

Naša vizija je da uspostavimo nivo kvaliteta koji će našim kupcima davati i više od očekivanog.