Dizajn i priprema

Sa našim timom dizajnera možete ostvariti najoriginalnija grafička rešenja za vaše proizvode kao i kompletnu pripremu za štampu.

Izrada ploča

Vec godinama primenjujemo najsavršeniju tehniku pri izradi offset ploča. Među prvim smo štamparijama koje koriste CTP uređaj.

Offset

Offset štampu radimo na KBA četvorobojnim mašinama B2 formata. Kontinuiranu i stručna proveru kvaliteta smanjuje faktore greške na minimum.

Dorada

Doradu smo obogatili novom mašinom za toplu plastifikaciju, i garantujemo izuzetan kvalitet naših proizvoda

Kompletan grafički dizajn

Štamparija Savpo nudi mogućnost kompletnog grafičkog dizajna, izradu ploča na CTP uređaju kao i štampu na offset mašinama vrhunskog kvaliteta i najsavremenije tehnologije.

Naša osnovna delatnost je offset štampa, a za 23 godine postojanja štamparija Savpo na tržištu je postala poznata po inovacijama kojima svake godine nastoji da zadrži svoje kupce. Štamparija Savpo nudi mogućnost kompletnog grafičkog dizajna, izradu ploča na CTP uređaju kao i štampu na offset mašinama vrhunskog kvaliteta i najsavremenije tehnologije. U procesu proizvodnje poštujemo zahteve ISO standarda 9001.Dizajn i priprema

Sa našim timom dizajnera možete ostvariti najoriginalnija grafička rešenja za vaše proizvode kao i kompletnu pripremu za štampu.

Izrada ploca

Vec godinama primenjujemo najsavršeniju tehniku pri izradi offset ploča. Među prvim smo štamparijama koje koriste CTP uređaj. Vršimo i uslužnu izradu ploča. Kodakove ploče izrađujemo na našem novom uređaju “Kodak magnus 400 III platesetter” do dimenzije 745 x 620.

Offset

Naša osnovna delatnos je offset stampa. Offset štampu radimo na KBA četvorobojnim mašinama B2 formata. Prilikom štampe sprovodimo kontinuiranu i stručnu proveru kvaliteta kako bi faktore greške sveli na minimum.

Dorada

U koraku sa modernim tehologijama opremili smo i našu doradu. Sve ovo garantuje izuzetan kvalitet naših proizvoda i povoljne cene. Našu doradu obogatili smo i novom mašinom za toplu plastifikaciju.